Előfizetői tartalom

7 milliárddal levágták az egyik fontos K+F+I-pályázat keretét

Portfolio
A jelek szerint a projektek aktuális támogatási igényéhez igazították az egyik régebbi, de nagy keretösszegű uniós K+F+I-pályázat támogatási keretösszegét, mert egy csütörtöki hivatalos közlemény szerint az eddigi 102,9 milliárdról 96,1 milliárd forintra csökkentették a "K+F versenyképességi és kiválósági együttműködések" című, GINOP-2.2.1-15 kódszámú pályázat keretét.

A közlemény indoklása szerint mindez összhangban van a GINOP aktuális Éves Fejlesztési Keretében jelzett keretösszeggel. A hivatalos pályázati oldal szerint egyébként összesen 109 támogatási igényt adtak be eddig 116,6 milliárd forintos támogatási igénnyel, de közülük csak 96-ot támogatott az Irányító Hatóság 95,5 milliárd forinttal. A hatályos szerződések volumene...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés