Előfizetői tartalom

82 milliárd forint lesz jövőre az Innovációs Alap pályázati keretösszege

MTI
|
Portfolio
A 2016-os 78 milliárd forint után idén 90,2 milliárd forintra emelkedett a Nemzeti Kutatási, Fejlesztési és Innovációs Alap éves pályázati keretösszege, amely jövőre 81,85 milliárd forintra visszaemelkedik a 2018-as programstratégia szerint - derült ki a Magyar Közlönyben megjelent 1962/2017-es kormányhatározatból. Az Innovációs Alap terhére a Nemzeti Kutatási, Fejlesztési és Innovációs Hivatal (NKFI) 30,19 milliárd forintért vállalhat új kötelezettségeket jövőre.

Hol vannak a főbb változások?Jó hír ezzel együtt (ld. a cikk alján a táblázatot), hogy a cégek számára fontos Vállalati KFI-pályázat keretösszege továbbra is marad 30 milliárd forint, illetve a Versenyképességi és Kiválósági Együttműködések kerete pedig az idei 17-ről 26 milliárd forintra ugrik jövőre. Ezzel párhuzamosan viszont az idei tapasztalatok miatt jövőre...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés