Előfizetői tartalom

Újabb világraszóló magyar sikertörténet született

Portfolio
Egy budapesti cég, az Mcule.com Kft. is felkerült azoknak a kkv-knak a ma kihirdetett listájára, amelyek az Európai Unió "Horizont 2020" kutatási és innovációs keretprogram KKV Eszköz pályázat második fordulójában legfeljebb 2,5 millió eurót, azaz legfeljebb 770 millió forintot nyertek. A cég a pénzt online gyógyszerkutatási platformjának vegyianyag-adatbázisa fejlesztésére fordíthatja.

Az Mcule.com oldal azt hangsúlyozza és a nyertes uniós projekt címe is erre utal, hogy ez a legjobb online gyógyszerészeti platform, amelyre néhány kattintással be lehet regisztrálni, majd a legkülönbözőbb alapanyagokat meg lehet rendelni a gyógyszer-, illetve biotechnológiai kutatásokhoz. Azzal, hogy ez a gyógyszerkutatás terén működő cég nyert a KKV Eszköz második fázisában...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés