Előfizetői tartalom

Oettinger elárulta, miért kap jóval kevesebb pénzt Magyarország

Portfolio
Günther Oettinger, az EU költségvetési biztosa Magyarország látványos fejlődése miatt indokoltnak és igazságosnak tartja azt, hogy hazánk kohéziós politikai kifizetései csökkenjenek a következő évtizedben. Oettinger az állam- és kormányfők támogatására számít a hét második felében esedékes csúcson, amelyen a következő pénzügyi keretre vonatkozó javaslat is napirenden lesz.

Az EU költségvetési biztosa nem osztja azt a véleményt, hogy testülete igazságtalanul bánt volna Magyarországgal, amikor a felzárkóztatási forrásokat (és részben az agrárpolitikai támogatásokat) illetően az átlagosnál nagyobb vágást javasolt a 2021 és 2027 közötti időszakra hazánknak.Magyarország nagyon jól teljesít, a gazdaság dinamikusan növekszik. A 2004-es csatlakozás...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés