Uniós források

380 millióval több EU-pénzt kap Sopron bölcsődefejlesztésre

Portfolio
Az eddigi 400 millió helyett maximum 782 millió forintnyi támogatásra számíthat a "Bölcsődei férőhelyek kialakítása, bővítése" című (TOP-6.2.1-19 kódszámú) uniós pályázat keretében Sopron, és ezért az országos pályázat támogatási kerete is megemelkedett 382 millió forinttal 4,249 milliárd forintra - derült ki a hivatalos uniós pályázati oldal egyik mai közleményéből.
A bölcsődefejlesztési pályázat április végén indult el és amint minapi cikkünkben rámutattunk: az elérhető forrásokból akár tucatnyi óvoda is felépülhet, vagy bővülhet országszerte 8 megyei jogú városban, illetve vonzáskörzetében.

380 millióval több EU-pénzt kap Sopron bölcsődefejlesztésre
Nyírtelek, 2018. október 25., Gyerekek egy ablakon keresztül benéznek az új épületrésszel bővült nyírteleki Kastélykert óvoda és bölcsődébe az átadóünnepség napján, 2018. október 25-én.
Egy másik közlemény arra hívja fel a figyelmet, hogy az "Egészségügyi alapellátás infrastrukturális fejlesztése" című (TOP-6.6.1-15 kódszámú) pályázat keretében Nagykanizsa számára módosult a rendelkezésre álló keretösszeg 209 millió Ft-ról 265,995981 millió Ft-ra.

Szintén egészségügyi témában jelent meg egy másik közlemény is: az "Egészségügyi alapellátás infrastrukturális fejlesztése" című (TOP-4.1.1-15 kódszámú) felhívásban a Tolna megyének szánt vissza nem térítendő támogatás maximum összege az első benyújtási szakasz esetében 100 millió Ft-ról 125 millió Ft-ra változott.

Egy negyedik közlemény pedig arról tájékoztat, hogy számos ponton módosult a "Fenntartható közlekedésfejlesztés Érden" című (VEKOP-5.3.3-17 kódszámú) felhívás is.

Címlapkép és kép forrása: MTI/Balázs Attila
Ez a cikk "Az EU kohéziós politikájának hatásai Magyarországon - jelen és jövő" című, 2019. április 1-től 2020. március 31-ig tartó munkaprogram része, amelyet a Portfolio.hu-t kiadó Net Média Zrt. valósít meg az Európai Unió finanszírozásával. Jelen tartalom kizárólag a cikk szerzőjének álláspontját tükrözi. A munkaprogramot finanszírozó Európai Bizottság semmilyen felelősséget nem vállal a cikkben szereplő információk felhasználását illetően.
FRISS HÍREK
NÉPSZERŰ
Összes friss hír
Itt a kormánydöntés az üzemanyagárak szabályozásáról
Tőzsdetanfolyam

Tőzsdei hullámok, vagyonépítés és részvénykiválasztás

22+1 órás komplex tanfolyam ahol a tőzsdei kereskedés és a hosszú távú befektetés alapjait sajátíthatod el. Megismered a tőzsdei ármozgások törvényszerűségeit, megismered a piaci trendeket, megtanulod felismerni a trendfordulókat.

Könyv

A Sikeres Kereskedő - Vételi és eladási pontok, stratégiák, tőzsdepszichológia

Egy tőzsdei könyv, ami nem aranyhalat akar rád sózni, hanem felruház a horgászás képességével, ami a befektetések világában a saját kereskedési módszer kialakítását jelenti.

Portfolio hírlevél

Ne maradjon le a friss hírekről!

Iratkozzon fel megújult, mobilbaráthírleveleinkre és járjon mindenki előtt.

Infostart.hu

Ügyvédek

A legjobb ügyvédek egy helyen

Financial IT 2024
2024. június 11.
Portfolio Agrofuture 2024
2024. május 23.
Automotive Business in CEE Region Conference 2024
2024. június 5.
Digital Compliance by Design & Legaltech 2024
2024. május 8.
Hírek, eseményajánlók első kézből: iratkozzon fel exkluzív rendezvényértesítőnkre!
Ez is érdekelhet
vonderleyen