Előfizetői tartalom

Átírták a keretösszegét sok gazdaságfejlesztési uniós pályázatnak

Portfolio
A korábban közzétett, de nehezen áttekinthető, jogszabálymódosítás után tegnap sorozatosan jelentek meg azok a közlemények a hivatalos pályázati oldalon, amelyek külön rögzítették, hogy mennyiről mennyire változott az egyes uniós gazdaságfejlesztési pályázatok keretösszege. Ezek közül számos esetben már lezárult pályázatokról van szó, így a keretösszegek "csak" utólag igazodtak a benyújtott, illetve elfogadott támogatási igényekhez, illetve több pályázat esetén különböző szabályok is módosultak most.

Már korábban közzétették azt a Magyar Közlönyben a Gazdaságfejlesztési és Innovációs Operatív Program éves fejlesztési keretének megállapításáról szóló 1006/2016. (I.18.) Korm. határozat módosítását, de nehéz ezeket áttekinteni, így hasznos, hogy az Irányító Hatóság a módosításokat egyesével is átvezeti külön közleményekben az egyes pályázatokon. Ezekből...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés