Előfizetői tartalom

Banki hitel előzetes felvételére is jók az MFB Pontok termékei

Portfolio
Az MFB Pontokon elérhető vállalkozói termékek szabályrendszere több ponton lazult szeptember elsejétől, így a fedezeti szabályok könnyítése mellett az is lényeges, hogy immár lehetséges a kombinált termék keretében felvett hitel előfinanszírozása is - jelezte az MFB Pontokról szóló rendezvénysorozatunk utolsó, debreceni állomásán Polonkai Tamás, az MFB szenior szakmai támogatója. Sipos Boglárka, a Tiszántúli Takarék vállalati üzletági igazgatója szintén számos fontos gyakorlati tapasztalatot, illetve tanácsot osztott meg a résztvevőkkel, amelyek javíthatják a kérelmek minőségét és így a hitelbírálat sebességét is.

Polonkai Tamás hangsúlyozta, hogy ha a vállalkozókban megfogalmazódik egy jó ötlet, koncepció, akkor érdemes megnézni az mfbpont.hu oldalon elérhető aktuális termékkínálatot és szabályrendszert, igaz előrevetítette, hogy az oldal nemsokára beolvad majd az mfb.hu oldalba. Az aktuálisan elérhető önálló hitelprogramok között kiemelte a GINOP-8.1.1-16 "Vállalatok K+F+I tevékenységének...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés