Előfizetői tartalom

Borásznak, vagy méhésznek tanulnál? Rajtad is segít ez a pályázat

Portfolio
A héten újabb pályázatok jelentek meg a Vidékfejlesztési Program keretében, amelyek közül mostani cikkünkben az agrárgazdasági képzéseket szervezőknek szóló 6 milliárdos uniós pályázatot mutatjuk be. A pályázat azoknak a képző szervezeteknek szól, amelyek Magyarország területén többek között borász, aranykalászos gazda, méhész, illetve kertész képzéseket szerveznek.

A Vidékfejlesztési Program keretében jelent meg a héten az "Agrárgazdasági képzések és felkészítő tréningek" elnevezésű VP1-1.1.1-17 azonosító jelű felhívás.A pályázat fontosabb tudnivalóiA rendelkezésre álló tervezett keretösszeg 6,2 milliárd forint, melyből várhatóan 20 db nyertest pályázót támogatnak. A támogatható tevékenységeket célterületenként határozza...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés