Előfizetői tartalom

Elindult a verseny a közép-magyarországi milliárdok kiosztásáért

Portfolio
Már megjelent az EU hivatalos lapjában az a közbeszerzési eljárás, amely mentén ki kell választani azt a Pénzügyi Közvetítőt, amely a közép-magyarországi térségben felálló új, 5,49 milliárdos Kockázati Tőkealap kezelését végzi majd, és a pályázat beadási határideje december 27-én lejár - hívja fel a figyelmet a hivatalos pályázati oldalon megjelent közlemény.

Az emlékeztető szerint 2017. november 22-én 2017/S 224-466218 számon már megjelent az Európai Unió Hivatalos Lapjában (TED) az "Intelligens szakosodási kockázati tőkeprogram" (VEKOP-2.1.2-17) keretében megvalósítandó, a Tőkealap kezelését végző Pénzügyi Közvetítő kiválasztására irányuló közbeszerzési eljárást megindító hirdetmény. Magának a tőkeprogramnak a "célja...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés