Előfizetői tartalom

Gyakornokot fizetnél EU-pénzből? - Itt a lehetőség!

Portfolio
A napokban megjelent, a hónap végén pedig meg is nyílik az a Pest megyének szóló uniós pályázat, amely legalább 2,3, legfeljebb 10 millió forintnyi támogatást ad a kis- és középvállalkozások gyakornokainak bér- és járuléktámogatására. A támogatás maximális mértéke támogatási kategóriától függően az összes elszámolható költség 80 %-a lehet, de érdemes megnézni a Felhívás 3.2. pontját is. Az ország többi részének szóló hasonló pályázat már régóta nyitva áll, de még mindig bőséges szabad keret áll rendelkezésre.

A napokban jelent meg a hivatalos uniós pályázati oldalon az a közlemény, amely szerint megjelent a "Gyakornoki program a Közép-Magyarországi Régióban" című (VEKOP-8.3.2-18 kódszámú) felhívás. A pályázatnál a támogatásra rendelkezésre álló keretösszeg 0,9 milliárd forint és várhatóan 35-160 támogatási kérelmet fognak majd támogatni, nyilván a benyújtott támogatási...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés