Előfizetői tartalom

Itt a bejelentés: egy hét múlva indul az EU-s ingyenhitel!

Portfolio
Minimálisan változott a társadalmi egyeztetés hatására, így rendkívül kedvező maradt annak a ténylegesen nulla százalékos uniós kkv-hitelnek a feltételrendszere, amely jövő hétfőn, szeptember 10-én nyílik meg és közel 60 milliárd forintos a keretösszege. A keretből 1-50 millió forintnyi hitel igényelhető, de induló cégek is 25 millió forintig terjedően juthatnak forráshoz, amelynek futamideje a leghosszabb maximális amortizációs idővel rendelkező eszközhöz igazodik.

Az augusztus 10-én zárult társadalmi egyeztetés után ma azt jelentette be Rákossy Balázs, a Pénzügyminisztérium európai uniós források felhasználásáért felelős államtitkára, hogy egy hét múlva, szeptember 10-én nyílik meg a közel 60 milliárd forintos keretösszegű "Mikro-, kis- és középvállalkozások technológiai korszerűsítése célú hitelprogram" a Gazdaságfejlesztési...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés