Előfizetői tartalom

Megduplázta a terménytárolós pályázat kiosztott forrásait a Miniszterelnökség

Portfolio
Eredetileg 19,68 milliárd forintos pályázati keret állt rendelkezésre a Vidékfejlesztési Programban a kisméretű terménytárolók, -szárítók és -tisztítók építésére, korszerűsítésére, de a Miniszterelnökség ma közzétett döntése szerint a nagyszámú igények miatt ezt megemelték és a mai eredményhirdetés szerint 38 milliárd forintnyi támogatást osztanak ki 838 pályázó között. Fontos, hogy ezek a számok a közlemény szerint még növekedni fognak, azaz az eredményhirdetés tovább zajlik.

Az MTI-n megjelent közlemény szerint a Miniszterelnökség első körben 838 mezőgazdasági termelő kérelmét támogatta, akik most mintegy 38 milliárd forintot fordíthatnak terménytárolók, -szárítók és -tisztítók építésére, korszerűsítésére a VP2-4.1.2-16-os kódszámú felhívás eredményeként. A közlemény hangsúlyozza, hogy a Vidékfejlesztési Program keretében beérkezett...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés