Előfizetői tartalom

Nem ugrott rá a piac a gazellapályázatra

Portfolio
Csalódást keltő eredmény született tegnap a Gazdaságfejlesztési és Innovációs Operatív Program beszállítókat segítő felhívásán, hiszen a 33,5 milliárd forintos keretből csak 10,9 milliárd forintos részre érkezett támogatási igény, így csak 8,7 milliárd forint összegben tudott 32 nyertest hirdetni az Irányító Hatóság - hívja fel a figyelmet a Világgazdaság.

A gyors növekedésű (gazella) vállalkozások fejlesztéseinek támogatására kiírt (GINOP-1.2.7-17) pályázatnál már korábban is látszott, hogy korlátozott az érdeklődés, így esélytelen, hogy a kiírásban szereplő 70-80 nyertes cég összejöjjön. A lap szerint ennek hátterében az áll és hasonló okokat, céges félelmeket a Portfolio is hallott a pályázati piacról, hogy...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés