Előfizetői tartalom

Nemsokára kiderül, kik oszthatják el a 8 milliárdos Irinyi Tőkealap forrásait

Portfolio
Megjelent az Európai Unió Hivatalos Lapjában és a Közbeszerzési Értesítőben az a közbeszerzési eljárást megindító hirdetmény, amelynek keretében kiválasztják a 8 milliárd forintnyi uniós forrást tartalmazó Irinyi Tőkealap I. pénzügyi közvetítőit - derül ki a hivatalos pályázati oldalon megjelent közleményből. A közbeszerzésre május 22-én délután 2 óráig lehet beadni az ajánlatokat a kiírásban meghatározott paraméterek és a vállalások mentén.

A tőkeprogram céljaA figyelemfelhívó közlemény emlékeztet rá, hogy az Irinyi Tőkealap I. a kormány által 2016 februárjában elfogadott Irinyi Terv célkitűzéseivel összhangban álló fejlődési pályát kitűző kis- és középvállalkozásokba fektet tőkét. A tőkebefektetés kockázati tőkejuttatást jelent, mégpedig a GINOP-8.3.3-17 Irinyi tőkeprogram kódszámon rögzített...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés