Előfizetői tartalom

Tömegesen buknak el az önkormányzati EU-s projektek a választások előtt?

Portfolio
Az elmúlt egy évben bekövetkezett építőipari áremelkedés és munkaerőköltség ugrás miatt mostanában polgármesterek százai vakarják a fejüket idegesen, mert az elnyert uniós pályázati pénz nem elég arra, hogy a pályázatban vállalt projekteket megvalósítsák, így sok tervezett beruházás elbukhat a 2019-es önkormányzati választások előtt - hívja fel a figyelmet több forrásból származó információi alapján a 444.hu.

A lap úgy tudja, hogy a városvezetők Varga Mihály és Kósa Lajos kormánytagoknál lobbiznak azért, hogy az elnyert EU-s pénz mellé több magyar költségvetési forrást kaphassanak, hogy az áremelkedés mellett is megvalósulhassanak a projektek. A probléma nem újkeletű, már több olyan parlamenti projektmenedzseri egyeztetésen is felmerült az elmúlt hónapokban, amelyet a Miniszterelnökség...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés