Előfizetői tartalom

Vállalkozást indítanál? - Hatalmas EU-pályázatok jönnek

Portfolio
Egy minapi kormányhatározat jelentősen átrendezte a már korábban megnyitott EU-s gazdaságfejlesztési (GINOP) pályázatok keretösszegét és kiderült az is, hogy a kormány még idén két új, jelentős keretösszegű pályázatot indít az álláskeresők és a fiatalok vállalkozóvá válásának támogatására. A határozat értelmében jócskán megemelték annak a kkv-knak szóló pályázatnak a keretét is, amelyről holnap országos tájékoztató rendezvény sorozatot kezd a Portfolio és a Takarékbank.

Kapcsolódó cikkünk2018.11.05Kamatmentes hitel cégének és otthonának? - Kedden Miskolcon kezdünkAz október közepi kormánydöntés után a minap jelent meg a kormány 1545/2018. (X. 30.) számú kormányhatározata, amely újra módosította a Gazdaságfejlesztési és Innovációs Operatív Program (GINOP) még 2016 elején rögzített pályázati menetrendjét és azok keretösszegeit...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés