Uniós források

550 milliós EU-támogatásból korszerűsítik a Szolnoki Ipari Park ipari víz- és szennyvízhálózatát

MTI
Korszerűsítik az önkormányzati tulajdonban levő Szolnoki Ipari Park Kft. ipari víz- és szennyvízhálózatát, a mintegy 760 millió forintos beruházás a napokban kezdődött és várhatóan jövő év szeptember 30-ig tart - közölte a kommunikációért felelős Szolnoki Városfejlesztő Nonprofit Zrt. az MTI-vel.
A tájékoztatás szerint a fejlesztést az önerő mellett csaknem 550 millió forint európai uniós támogatásból finanszírozzák.

A közműhálózat fejlesztése egyebek mellett hozzájárul új telephelyek kialakításához és bővülhetnek az ipari parki szolgáltatások is, így a beruházásnak gazdaságélénkítő hatása is van.

Az ipari vízellátást az egykori cukorgyári vízkivételi mű létesítményeinek hasznosításával fejlesztik, a tisztítottszennyvíz-elvezetést pedig a Görbeér-melléki csapadékvíz elvezető csatornán keresztül korszerűsítik - írták.

Az önkormányzati tulajdonú Szolnoki Ipari Park Kft-t 1999-ben hozták létre, a nyilvános cégadatok szerint tavalyi nettó árbevétele 218 millió forint, adózott eredménye csaknem 46 millió forint volt.
A továbbiakban is várjuk az uniosprojekt@portfolio.hu címre a hasonló fejlesztések közleményeit, amelyeket a Portfolio Uniós Források rovatában térítésmentesen közzéteszünk.
Ez a cikk "Az EU kohéziós politikájának hatásai Magyarországon - jelen és jövő" című, 2019. április 1-től 2020. március 31-ig tartó munkaprogram része, amelyet a Portfolio.hu-t kiadó Net Média Zrt. valósít meg az Európai Unió finanszírozásával. Jelen tartalom kizárólag a cikk szerzőjének álláspontját tükrözi. A munkaprogramot finanszírozó Európai Bizottság semmilyen felelősséget nem vállal a cikkben szereplő információk felhasználását illetően.
Tematikus PR cikk
FRISS HÍREK
NÉPSZERŰ
Összes friss hír
Megindult Izrael kegyetlen megtorlása: egyszerre több vörös vonalat is átléptek

Pénzügyi vezető elemző

Pénzügyi vezető elemző
Tőzsdetanfolyam

Tőzsdei hullámok, vagyonépítés és részvénykiválasztás

22+1 órás komplex tanfolyam ahol a tőzsdei kereskedés és a hosszú távú befektetés alapjait sajátíthatod el. Megismered a tőzsdei ármozgások törvényszerűségeit, megismered a piaci trendeket, megtanulod felismerni a trendfordulókat.

Díjmentes előadás

Tőzsdei megbízások helyes használata

Ahhoz, hogy kereskedni tudj a tőzsdén, a piacra lépés elsődleges feltétele, hogy képes légy a különböző megbízásfajtákat használni. Számos megbízásfajta létezik a piacokon, mi sorra vesszük a legfontosabbakat.

Portfolio hírlevél

Ne maradjon le a friss hírekről!

Iratkozzon fel megújult, mobilbaráthírleveleinkre és járjon mindenki előtt.

Infostart.hu

Eladó új építésű lakások

Válogass több ezer új lakóparki lakás közül Budán, Pesten, az agglomerációban, vagy vidéken.

Digital Compliance by Design & Legaltech 2024
2024. május 8.
AI in Business 2024
2024. április 23.
Balaton Konferencia 2024
2024. május 2.
Portfolio Agrofuture 2024
2024. május 23.
Hírek, eseményajánlók első kézből: iratkozzon fel exkluzív rendezvényértesítőnkre!
Ez is érdekelhet
Enrico Letta és Charles Michel