1000 milliárd forintnyi EU-s pénz célba juttatását segítette tavaly a Széchenyi Programiroda

MTI, Portfolio
2018. február 8. 13:53    
nyomtatás
 
A tavaly kiutalt 2488 milliárd forintnyi EU-támogatás mintegy 40%-ának, 1000 milliárd forintnak a magyar gazdaságba történő eljuttatásában működött közre 2017-ben a Széchenyi Programiroda - jelezte Schultz Gábor ügyvezető az MTI-nek.


A magas arány összefügg azzal, hogy a cég a legnagyobb állami tanácsadócégnek számít, hiszen országszerte 61 ügyfélszolgálati ponton, 180 tanácsadóval ingyen segít a pályázati ötletadástól, a megvalósításon át a projektzárásig az érdeklődőket. Éppen emiatt a Széchenyi Programiroda közreműködésével elnyert és szerződött uniós pályázatok száma meghaladta a hatezret, és a társaság szakértői pedig mintegy 9400 projekt megvalósításában adtak segítséget.

A társaság tavaly 350 tájékoztató rendezvényt tartott az uniós támogatási lehetőségekről, és 43.000 pályázóval vagy a pályázatok iránt érdeklődővel lépett kapcsolatba - emelte ki az ügyvezető.

A tavalyi évi EU-s támogatási adatokról külön cikkünk:

2018.01.09 14:38 Kiderült: borzalmasan sok EU-pénzt fizettek ki tavaly Magyarországon

Előző cikk  Előző cikk Következő cikk  Következő cikk


F?rum
 
 
×
×
Jogi nyilatkozat
A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.

Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés alkalmasságát vagy megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadójával!

Az előbb írtakra tekintettel az előadás szervezője, az oldal üzemeltetője, szerkesztői, és szerzői valamint előadói kizárják mindennemű felelősségüket az oldalon esetleg megjelenő információra vagy adatra alapított egyes befektetési döntésekből származó bármilyen közvetlen vagy közvetett kárért vagy költségért.
Bővebben...Friss hírek
20 hír 30 hír 40 hír


 

hirdetés
Állásajánlatok
Szerkesztő - újságíró
 
EZT OLVASTA MÁR?
11
22
33
44
55
0
Prémium