Előfizetői tartalom

Csak hárman indulhatnak a ma megnyílt két GINOP-pályázaton

Portfolio
A társadalmi célú vállalkozások ösztönzésére, valamint az infokommunikációs és távközlési startup vállalkozások piacra lépését segítő szakértői hálózat kialakításának támogatására lehet beadni a pályázatokat hétfőn a Gazdaságfejlesztési és Innovációs Operatív Program (GINOP) keretében, együttesen 3,8 milliárd forint keretösszeggel - tájékoztatta Rákossy Balázs, a tárca európai uniós források felhasználásért felelős államtitkára az MTI-t. Fontos tudni, hogy kiemelt felhívásokról van szó, így ezeken csak a korábban kormányhatározatban nevesített intézmények nyújthatnak be támogatási igényt.

A pályázati oldalon ma megjelent közleményben olvashatjuk, hogy Elérhető a honlapon a Széchenyi 2020 keretében megjelent alábbi GINOP-3.1.3-15 konstrukcióhoz tartozó kitöltőprogram. Rákossy Balázs államtitkár által említett másik pályázatról (Társadalmi vállalkozások ösztönzése - GINOP-5.1.2-1) még a hivatalos pályázati oldalon nem jelent meg a közlemény, hogy elérhető...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés