Előfizetői tartalom

Egy magyar vészhelyzeti program is bekerült Európa Top10-ébe

Portfolio
Több mint ezer jelentkező közül egy magyar testvérpár által alapított start-up vállalkozást is beválogattak azon tíz európai start-up közé, amelyek részt vehetnek az előremutató válsághelyzet-kezelési módszerek és technológiák összegyűjtését és kifejlesztését célzó páneurópai projektben - hívja fel a figyelmet a sikerre a Bruxinfo. A CrisisTech-program keretében a sürgősségi eseményekre szakosodott start-up-ok első ízben dolgozhatnak együtt a tanácsadó mentorokkal és a szponzorokkal, köztük olyan IT-mammutokkal, mint a Google és a Facebook.

Az európai vészhívó szövetség (EENA112) által elindított program célja, hogy közös erőfeszítéssel útjára bocsásson olyan start-up-okat és fejlesztéseket, amelyek innovációt jelentenek az életmentésben. A start-up-ok pedig olyan ismereteket és fogásokat sajátíthatnak el a mentoroktól, amelyek segítségével könnyebben betörhetnek a piacra és sikerre vihetik innovatív...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés