Előfizetői tartalom

Feleződött tavaly a zárt közbeszerzések száma Magyarországon (2.)

Portfolio
2017-ben 44%-kal esett a zártabbnak mondható, hirdetmény nélküli tárgyalásos közbeszerzési eljárások száma, és mivel ezeknél is nyilvános volt a beszerzési iratanyag, "téves állítás intézményesített korrupciót emlegetni" Magyarországon - hangsúlyozta a Magyar Időknek adott interjúban Rigó Csaba. A Közbeszerzési Hatóság elnöke azt is elárulta, tavaly a közbeszerzések bő 80%-át a kkv-k nyerték, de ez a tavalyi éves közbeszerzési volumennek kevesebb, mint a felét teszi ki.

Cikkünket a Közbeszerzési Hatóságtól kapott kiegészítéssel frissítettük lent a keretes részben.A Közbeszerzési Hatóság elnöke által elmondott lényegesebb információk:Tavaly tovább nőtt a verseny a közbeszerzéseken, mivel emelkedett az ajánlattevők átlagos száma az egyes beszerzéseknél. Ez érvelése szerint "éppen arra utal, hogy csökken a korrupciós kockázat,...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés