Előfizetői tartalom

Hatalmas pénzt ad a kormány a ferihegyi gyorsforgalmi út fejlesztésére

Portfolio
Eddig az lógott a levegőben, hogy akár 100 milliárdos méretű ferihegyi gyorsvasút beruházás valósul majd meg a reptér és a belváros összekötéséhez, most viszont arról döntött a kormány, hogy a gyorsforgalmi utat fejleszti, és ehhez a következő évek büdzséjében egyelőre 20,3 milliárd forintot különít el. Egyelőre nem világos, hogy emiatt a reptéri gyorsvasút terve teljesen lekerült-e a napirendről.

A minapi Magyar Közlönyben jelent meg a kormány 1194/2018. (IV. 4.) Korm. határozata "a Budapest Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtérre vezető gyorsforgalmi út fejlesztésével kapcsolatos intézkedésekről". Ez az alábbiakat rögzíti: A kormány egyetért azzal, hogy a repülőtér közúti elérhetőségének javítása érdekében az oda vezető út fejlesztése állami fejlesztésként...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés