Előfizetői tartalom

Kiderült, hogy hol lesz a gigantikus miskolci ipari park

MTI
|
Portfolio
Ezer hektárnyi területen új ipari park lesz Miskolcon, a borsodi megyeszékhely önkormányzata legutóbbi ülésén döntött a park helyéről, amely a város külső részén, Martinkertváros, Hejőcsaba és Szirma térségében épül ki - írta az Észak-Magyarország szombaton. Augusztusban már arról jelent meg hír, hogy a gigantikus új ipari park kialakítása miatt el kell költöztetni a miskolci repteret is.

Kapcsolódó cikkünk2015.08.15Át kell helyezni a miskolci repülőteretA Borsod-Abaúj-Zemplén megyei napilap írása emlékeztet arra, hogy az új ezer hektáros ipari területről Orbán Viktor miniszterelnök szólt először a Modern városok program keretében miskolci látogatásán az elmúlt év tavaszán, de utána a városvezetés hónapokig nem nyilatkozott arról, hogy hol lehetne ekkora...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés