Előfizetői tartalom

Tripla akkora finanszírozást nyújthat a régiós kkv-knak az UniCredit a Juncker-tervből

Portfolio
Az Európai Befektetési Alap (EIF) és az UniCredit megállapodást írt alá, hogy a bankcsoport számára eddig biztosított 160 millió eurós InnovFin kkv garanciakeret 500 millió euróra bővüljön. Ez azt jelenti, hogy tripla akkora kedvezményes finanszírozási hozzáférést tud biztosítani a bank 8 régiós országban, köztük Magyarországon, az innovatív kis- és közepes vállalkozásoknak (kkv-k), valamint kisméretű, közepes tőkeerejű (small mid-cap) vállalkozásoknak.

A garanciaeszköz forrásainak bővítését a Horizont 2020, az EU kutatási és innovációs keretprogramja, illetve az európai beruházási terv alappillérét képező Európai Stratégiai Beruházási Alap, közkeletű nevén Juncker-terv alapja támogatja - mutat rá a megállapodás kapcsán az Európai Bizottság közleménye. A megállapodás lehetővé teszi az UniCredit számára, hogy...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés