Előfizetői tartalom

Varga: elfogadhatatlan, hogy tovább korlátoznák az uniós források felhasználását

Portfolio
A 2021-2027 közötti uniós pénzügyi kerethez kapcsolódó Európai Bizottsági javaslatokról és a digitális fizetőeszközök gazdasági hatásairól is tárgyaltak az európai pénzügyminiszterek - írja a Pénzügyminisztérium sajtóközleményében. Az Ecofin Bécsben tartott informális ülésén a digitális vállalkozások uniós szintű megadóztatásáról szóló elképzeléseket is megvitatták.

Az unió pénzügyminiszterei az Európai Gazdasági és Monetáris Unió (GMU) elmélyítését érintő EB-javaslatokat vitatták meg szombati ülésükön. A tervekkel kapcsolatban Varga Mihály elmondta:A beruházások arányának növelésére vonatkozó célkitűzések támogatandók, ugyanakkor az elképzelés nem kezeli kellő súllyal a földrajzi egyenlőtlenségeket, és ezzel az egész...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés