Előfizetői tartalom

Orbán: érdekünk az EU-tagság, hajtsák el a lobbizó családtagjaimat

Portfolio
Bár számos kritikai észrevételünk van, de azt gondoljuk, hogy az az érdekünk, hogy tagok vagyunk az Európai Unióban - többek között ezt a világos állásfoglalást mondta ma a magyar parlamentben a Jobbik vezetőjének kérdése kapcsán Orbán Viktor. A kormányfő a vejének céges uniós pályázati sikerei kapcsán úgy fogalmazott: ő korábban azt kérte az állami szervezetektől, hogy bárki, aki rám, vagy a családomra hivatkozva kér előnyt, azt azonnal zavarják el - tudósít az Index.

Módosítani kell-e, vagy sem?A mai eseményeket összefoglaló hírfolyam szerint Vona Gábor kérdése felvezetésében elmondta, szerinte Orbán sajátos vitastratégiát használ: világos kérdéseket tesznek fel neki, ő pedig nem ad világos választ. A jobbikos vezető a brit David Cameronnal példálózva újra előállt az EU-csatlakozási szerződés módosításával, szerinte 10 év EU-tagság...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés