Előfizetői tartalom

Több sebből véreznek a legnagyobb közbeszerzések

Portfolio
Majdnem minden közbeszerzésben, amit a Nemzeti Infrastruktúra Fejlesztő Zrt. ír ki, találni legalább három dolgot, ami lehetőséget ad a korrupcióra - olvashatjuk a K- Monitor blogjában. Az összeállított lista alapján kiderült, hogy a legtöbb pénzt elköltő közbeszerzők listáját toronymagasan a NIF vezeti, a rangsorban a Budapesti Közlekedési Központ Zrt. (BKK) és a Magyar Nemzeti Vagyonkezelő Zrt. (MNV) követi. A gyanús hirdetményeknek köszönhetően több milliárd forint vándorolt kétes hátterű nyertesekhez.

Uniós Források 2016 A Portfolio március 10.-i konferenciáján szó lesz a 2016-os fejlesztéspolitikai célrendszerről, az új uniós pályázatok ütemezéséről és felvonultatjuk a tanácsadói-finanszírozási szolgáltatások palettáját is. További részletek: Információ és jelentkezés A korrupció vizsgálatára...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés