Előfizetői tartalom

32 milliárdért hirdetett meg pályázatokat a kormány!

Portfolio
Nemcsak amiatt volt jelentős nap a múlt péntek a magyar fejlesztéspolitika életében, mert öt Operatív Programunkat elfogadta Brüsszel, hanem amiatt is, hogy a kormány rögtön 15 fejlesztési célra meg is hirdetett pályázati kiírásokat. Ezek keretösszege együtt 32 milliárd forintot tesz ki, amelyből messze a legnagyobb az innovatív iskolák fejlesztésére fordítható (14,5 milliárd forint) fejlesztési forrás. A legtöbb friss kiírás köz-, illetve felsőoktatási intézmények, valamint egyházi fejlesztési elképzelések finanszírozására alkalmas. Érdemes azonban a kutatás-fejlesztési területen mozgó vállalkozásoknak is megnézni az egyik kiírást, hiszen egy uniós keretprogramra való felkészüléshez lehet támogatást nyerni. Egyes kiírásoknál a pályázatok benyújtási lehetősége már rögtön adott, míg más pályázatoknál még 2-3 hetet várni kell erre.

Uniós Források 2015 Az új pályázati rendszer indulásáról, a főbb fejlesztéspolitikai keretekről és a legfontosabb pályázati változásokról is szól a Portfolio Uniós források 2015 című konferenciája, amelyet március 12-én rendezünk meg. További részletek: Információ és jelentkezés Az alábbiakban...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés