Előfizetői tartalom

Megnyíltak a leginkább várt kkv-fejlesztési pályázatok! (2.)

MTI
|
Portfolio
A kormány által október elején összesen 120 milliárd forintos keretösszeggel meghirdetett 9 pályázat közül ma 5 esetén vált, illetve válik aktívvá a pályázat benyújtási gomb, és ezek között találjuk a két talán leginkább várt kkv-fejlesztési pályázatot is, igaz egyelőre mindössze 10 milliárd forintos keretösszeg mellett. Ebből a 8,5 milliárd forintos keretösszegű, a kkv-k kapacitásfejlesztését támogató pályázatra jelenleg 18,5 milliárd forintos a támogatási igény, ezért a Miniszterelnökség már ma reggel egyeztetéseket kezdett a Nemzetgazdasági Minisztériummal egy esetleges keretemelésről - jelezte a Portfolio-nak adott rövid interjúban Csepreghy Nándor. A Miniszterelnökség fejlesztéspolitikai kommunikációért felelős helyettes államtitkára jelezte: 1-2 napon belül döntés születhet az esetleges keretemelésről, a következő kormányüléseken pedig az is szóba kerül, hogy milyen egyéb pályázati kiírások nyílhatnak meg még idén. Az is kiderült, hogy ma napon belül pontosan mikor nyílnak meg a beadási programok az öt pályázat esetén.

Amint minapi figyelemfelhívó cikkünkben már jeleztük: a benyújtási időpontok változtatása miatt mától lehet benyújtani két, feltehetően nagy népszerűségnek örvendő kis- és középvállalatoknak szóló pályázatot, illetve további három másik témában kiírt pályázatot is. Az alábbiakban csak vázlatszerűen foglaljuk össze a legfontosabb tudnivalókat. A pályázatok...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés