Előfizetői tartalom

Rákészültél az új EU-pályázatokra? - Át kell írni az anyagot

Portfolio
A több felkészülési időre hivatkozva ma jócskán kitolták három uniós kutatás-fejlesztési, illetve informatikai pályázat beadásának kezdetét. A módosuló dátumokkal párhuzamosan több helyen jelentősen átírták a felhívások szabályrendszerét, így a több időre szükség is lesz, hiszen az eddig tervezett projekteket is bizonyos esetekben jócskán át kell dolgozni. Nem csekély összegű EU-pályázatokról van szó: a három felhívás együttes keretösszege ugyanis 155 milliárd forint és az egyik felhívás ma éjfélkor nyílt volna meg, igaz utóbbi megnyitásának elhalasztását múlt pénteken már jelezte a nemzeti fejlesztési tárca államtitkára egy zalaegerszegi rendezvényen.

Ahogy megírtuk: azt már a múlt pénteki parlamenti projektmenedzseri fórumon is jelezték a kormányzati illetékesek, hogy a decemberben egyszerre meghirdetett hitel, illetve kombinált hitel alapú gazdaságfejlesztési pályázatok beadási kezdetét kapacitásoptimalizálási okok miatt kicsit szét fogják húzni, hogy ne egyszerre nyíljanak meg. Múlt pénteken már ki is jött 7 pályázat...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés