Előfizetői tartalom

Teljesen új adótörvényt készít az NGM, kisebb bírság jöhet!

Portfolio
Teljesen új szemléletű adózást tervez meghirdetni a kormány és ennek jegyében nem faragják tovább az Adózás rendjéről szóló törvényt (Art.), hanem "kidobják" és egy teljesen újrakodifikált változatot fogadhat el idén az év második felében a parlament - tudta meg a Figyelő Online Varga Mihály nemzetgazdasági minisztertől. Az új adószemlélet másik jelére egy minapi sajtóértesülés szintén utalt: a személyi jövedelemadó bevallást 2017-től már nem az érintett fél készítené, hanem a NAV.

Kapcsolódó cikkünk2015.03.18Megszűnik az adóbevallás mostani rendszere Magyarországon (2.)Az őszi parlamenti ülésszak során a képviselők teljesen új törvényt alkotnak meg az adózás rendjéről, mivel a jelenleg hatályban lévő Art.-t hatályon kívül helyezik, és egy újrakodifikált csomagot terjesztenek be a parlament elé Varga tájékoztatása szerint. Az új Art. 2016. január...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés