Előfizetői tartalom

Varga: új pénzügyi hatóság felállításán gondolkodunk

MTI
A könyvelői munka és a számviteli fegyelem betartása rendkívül fontos, az ország versenyképességére is hatással van, a kormány pedig azon gondolkodik, hogy a pénzügyi ágazati szakmák feletti kontrollt gyakorló új intézményt állít fel - többek között ezt hangsúlyozta a Magyar Számviteli Szakemberek Egyesülete megalakulásának 20. évfordulója alkalmából rendezett kétnapos konferencia mai napján Varga Mihály.

Új hatóság felállításán gondolkodik a kormányVarga Mihály kiemelte: a Magyarországon működő több mint 530 ezer mikro- és 25 ezer kisvállalkozást a könyvelők kapcsolják össze költségvetés rendszerével. A miniszter úgy fogalmazott: a könyvelés és a könyvvezetés komoly értékteremtő munka, a könyvelőknek pedig nagy a szakmai felelősségük.Hozzátette, ugyanakkor...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés