Előfizetői tartalom

Gyurcsány: "nem hazudtam, de..."

Portfolio
A kampányban három témáról beszéltem gyakran: a történelmi léptékű fejlesztésekről részletesen, a reformokról részlegesen, a kiigazításokról esetlegesen. "Nem hazudtam, de nem bontottam ki az igazság minden részletét" - fejtette ki egy lapinterjúban gondolatait a választási kampányban hangoztatott tervek és a költségvetés valódi helyzete közötti különbséggel kapcsolatban Gyurcsány Ferenc. A miniszterelnök jelezte: helyesen cselekedett, ha ugyanis a költségvetés helyzete kerül a kampány centrumába, akkor semmiről sem tudtak volna beszélni, amit a ciklusban meg szeretnének csinálni.

A kormányfő kritikát fogalmazott meg a Fidesz 2001-től kibontakozó gazdaságpolitikájával kapcsolatban, de kritikusan szólt azzal kapcsolatban is, hogy ezt az MSZP kormányon folytatta. Majd 2005 őszén az ellenzék megajánlotta ezt és még rá is tett egy jókora lapáttal az ígéretekre, melyek az elmúlt években a fogyasztói mentalitást szuggerálták a választókba. "Ezt a kesztyűt...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés