Előfizetői tartalom

Európa továbbra is Ciprus hatása alatt áll

Portfolio
A hétfői kereskedés a ciprusi események árnyékában telt, így az amerikai részvénypiacok Európához hasonlóan eséssel zártak. Ázsiában azonban már javult a helyzet, több börze is emelkedett. Az európai piacokon még nem érződik a hangulat javulása, hiszen a vezető indexek többsége vesztett ma értékéből. Makrogazdasági adatokra még délutánig kell várni, két ingatlanpiaci statisztikát is közzétesznek az Egyesült Államokban.

A tegnapi kereskedést a ciprusi események határozták meg mind Európában, mind Amerikában. Hétvégén bejelentették ugyanis, hogy 10 milliárd euróra rugó mentőcsomagot kap az ország, mely azonban csak egy részét teszi ki a szükséges forrásoknak. A csomag másik felét Ciprusnak kell előteremtenie, amely a bankbetétek megadóztatásával történhet. A tegnapi ciprusi események...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés