Előfizetői tartalom

Lecsúszott a dobogóról a BUX - Nap végén rántották le a MOL-t

Portfolio
Az európai kereskedést ma a közzétett német és francia beszerzési menedzser indexek márciusi értéke tartotta mozgásban, mivel mindkét országban a gazdaság lassulását mutatták az indexek, így ez nem sok jót jelentett a piacok számára. Mindkét érintett börzén jelentős esés bontakozott ki, ami a többi európai tőzsdét is magával rántotta. A ciprusi problémák is tovább fokozódtak, az EKB ultimátumot adott a szigetországnak, miszerint hétfőig hajlandó csupán segíteni a ciprusi bankokat. Az amerikai vezető határidős indexek a tengerentúlon is esést jeleztek előre, ami be is következett annak ellenére, hogy az Egyesült Államok gazdaságának állapotát jelző mutatók közül több is nagyon kedvezően alakult. Az amerikai esés hatása érezhető volt Európában is, így a régiós tőzsdék délután további esést szenvedtek el.

2013. március 21. 17:10 Megosztás Az OTP egész nap lefelé húzta a BUX-ot - Estére a MOL is csatlakozott Az európai és amerikai börzék esésese miatt lefelé indultak el a régiós indexek is. Nem volt ez másként a pesti börzén sem, ahol alacsony, mindössze...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés