Előfizetői tartalom

Korai még aggódni a befektetési guru szerint

Portfolio
Csütörtökön az S&P 500 és a Dow Jones is soha nem látott magasságban zárta a kereskedést. A részvénypiaci optimizmussal kapcsolatban Mohamed El-Erian,a világ legnagyobb kötvénybefektetési alapjának, a Pimco-nak a vezérigazgatója fejtette ki a véleményét, mely szerint a részvénypiac jövőbeli teljesítményére a Fed monetáris politikája továbbra is számottevő hatással lehet.

Példaértékűen zárták az amerikai indexek a negyedév utolsó kereskedési napját, mely során az S&P 500 és a Dow Jones is történelmi magasságban fejezte be a kereskedést. A rali többek között a lábadozó gazdaság miatti optimizmusnak, a vállalatok profitabilitásának, valamint a részvénypiacokra áramló növekvő mennyiségű tőkének tulajdonítható.Kevesen gondoltak volna...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés