Előfizetői tartalom

Tovább kúszhat felfelé a benzinár

Portfolio
További lassú emelkedéssel folytatták a hetet a finomított termékárak, amire megint rátett egy lapáttal a forint gyengülése. Az áremelésben azonban korántsem lehetünk biztosak, hiszen már a múltban is láttunk arra példát, hogy hasonló mértékű emelkedés esetén a MOL nem változtatott árain. A dízel és a benzin esetén is legfeljebb 2-3 forintos áremelkedéssel számolhatnak az autósok, de legfeljebb csak jövő héten csütörtöktől.

A Brent árfolyama a hét utolsó napjaiban a 110 dolláros szinthez tapadva cserélt gazdát a világpiacon, annak ellenére hogy inkább Amerikából érkeztek kedvező makroadatok, európában pedig ciprus mellett több országgal kapcsolatban is kiújultak a növekedési és költségvetési aggodalmak, Olaszországnak pedig még mindig nincs kormánya.A finomított termékárak dollárban mért...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés