Előfizetői tartalom

Előkerültek az eltűnt kártyaterminálok a magyar boltokban - Mi zajlik a háttérben?

Portfolio
Tovább száguldott a bankkártyás fizetési forgalom Magyarországon az idei második negyedévben, és ezúttal a POS-terminálok és az elfogadóhelyek száma is nagyot ugrott, valószínűleg a kormány készpénzmentesítő programjának köszönhetően. A készpénzfelvételek száma ugyan kis mértékben csökkent, de a készpénzfelvételek értéke tovább emelkedett. Összességében még mindig több készpénzt veszünk fel a bankkártyákról, mint amennyit költünk velük.  A csoportos beszedések száma lassan, de biztosan emelkedik, míg az ATM-ek száma alig változik.

Portfolio Banking Technology 2019 Az elektronikus fizetések jövőjéről is szó lesz a Portfolio november 14-ei Banking Technology konferenciáján. Regisztráció...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés