Előfizetői tartalom

Hatékonyabbak, korrektebbek és boldogabbak lesznek a munkahelyek 2030-ra

Portfolio
Optimistán látják a vállalatvezetők a jövő technológiái által hozott változásokat: 83%-uk úgy gondolja, hogy a technológiai fejlődésnek köszönhetően jobb munkahelyi körülmények érhetők el – derül ki a Dell Technologies legfrissebb tanulmányából. Az olyan technológiák, mint a robotok, a kiterjesztett valóság és az 5G igazságosabb munkahelyeket, hatékonyabb munkavégzést és magasabb dolgozói elégedettséget hozhatnak majd a dolgozó emberek hétköznapjaiba.

A Dell Technologies közzétette Realizing 2030 című tanulmányának két új részét, amelyek azt vizsgálják, hogy a feltörekvő technológiák hogyan alakítják át az életünket és a munkavégzést a 2030-ra. A kutatást az Institute for the Future (IFTF) és a Vanson Bourne készítette 40 ország 4600 üzleti vezetőjének megkérdezésével – áll a vállalat sajtóközleményében....

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés