Üzlet

Megállapodást kötött a Valor Hungariae és az SZTNH

Portfolio
Megállapodást kötött a Valor Hungariae Zrt. és a Szellemi Tulajdon Nemzeti Hivatala (SZTNH) a magyar szellemi alkotások piaci sikerének és a hazai innovációk eredményességének támogatása céljával. Az együttműködés iparjogvédelmi kutatási szolgáltatás területén nyújt a feltalálóknak segítséget a gyorsabb ügyintézés érdekében.
Lepsényi István, a Valor Hungariae vezérigazgatója a Portfolio-MAGE Ipar 4.0 konferencián is előad majd. Regisztráljon Ön is!

A Valor Hungariae a magyar ötletek, innovációk, találmányok felkarolására,fejlesztésére és hasznosítására, tudás- és technológia-transzferre szakosodott állami tulajdonú vállalat; mentorálás, finanszírozás és értékesítés-támogatás mellett inkubátorprogramokat is működtetnek.

A tegnap létrejött megállapodás célja a magyar innovációk támogatása, valamint a szereplők közötti hatékonyabb együttműködés elősegítése. Lesényi István, a Valor Hungariae vezérigazgatója rávilágított arra is, hogy a megállapodás célja többek közt a magyar gazdaság támogatása is.

Pomázi Gyula Zoltán, az SZNTH elnöke a megállapodásról elmondta, hogy az SZTNH iparjogvédelmi kutatási, valamint információs szolgáltatást nyújt a Valor részére. Ezen túlmenően az SZTNH az ügyfélszolgálati tájékoztatási tevékenységén túlmutató állami innovációtámogató és mentoráló tevékenység ellátása körében felhívja a hozzá forduló ügyfelek figyelmét a Valor Hungariae Zrt.-re, elsősorban annak érdekében, hogy azok szakmai támogatást kaphassanak az innováció folyamata során.

economist nobel prize
önkormányzati választás
Frankfurti tőzsde
BÉT
100as forint mnb
revolulut-fintech
száguldó bikák
Népszerű
Friss hírek TÖBB FRISS HÍR
Online kurzus
Akár 100 000 Ft-al elkezdhető, hosszú távú megtakarítási módszer.
Egészségügy másképpen
Amerikai, nyugat-európai kórházi ellátás, havi 7875 Ft-tól.
Portfolio hírlevél
Ne maradjon le a friss hírekről!
Iratkozzon fel megújult, mobilbarát
hírleveleinkre és járjon mindenki előtt.

Eladó új építésű lakások

Válogass több ezer új lakóparki lakás közül Budán, Pesten, az agglomerációban, vagy vidéken.

Infostart.hu

Szerkesztő-újságíró

Szerkesztő-újságíró
2019. október 16.
Budapest Economic Forum 2019
2019. október 17.
Portfolio-MAGE Ipar 4.0 konferencia 2019
2019. október 17.
Hiventures - Portfolio KKV Tőkefinanszírozás 2019
2019. november 6.
Portfolio Private Health Forum 2019
Frankfurti tőzsde