Előfizetői tartalom

Az 5G húzza az Ericssont

Portfolio
Az Ericsson közzétette legfrissebb számait, a cég harmadik negyedéves eladásai az 5G erősebb piaci hatásai miatt növekedtek, míg a tisztított működési eredmény felülmúlta az elemzők várakozásait. Az Ericsson felfelé módosította a jövő évre vonatkozó eladási várakozásait, a cég részvényei nagyot emelkedtek az Ericsson gyorsjelentése után.

Közzétette legfrissebb számait az Ericsson, a társaság nettó eladásai 57,1 milliárd svéd koronára emelkedtek az idei harmadik negyedében, a korábbi év hasonló időszakának 53,8 milliárd koronás értékével szemben. A tisztított harmadik negyedéves működési eredmény 6,5 milliárd svéd koronára (megközelítőleg 665 millió dollárra) emelkedett a harmadik negyedében, a korábbi...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés