Előfizetői tartalom

Kínai italgyártó most az egyik legmenőbb befektetés

Portfolio
A kínai szeszesitalgyártó, a Kweichow Moutai részvényei tavaly október óta több mint 120 százalékot emelkedtek, a társaság értékeltsége historikusan kissé feszítetté vált és vannak, akik szerint az részvény szárnyalása hamarosan megtorpanhat. Mások azonban hosszabb távon továbbra is látnak fantáziát a pajcsiu szeszesitalt gyártó cég papírjaiban.

A Kweichow Moutai részvényei tavaly október óta folyamatosan új csúcsokra törtek, a pajcsiu szeszesitalt gyártó cég árfolyama 123,5 százalékot emelkedett, a társaság piaci kapitalizációja nagyjából 207 milliárd dollár, ezzel a cég a világ legértékesebb lepárlója és Kína egyik legnagyobb tőzsdén jegyzett vállalata. A befektetők által biztonságos menedéknek tekintett...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés