Előfizetői tartalom

"Nincs választásunk, eddig tudtunk kitartani" - Elbocsátást tervez a Dunaferr!

"Eljutottunk arra a pontra, ahol már nincs választásunk, mint a létszámleépítés végrehajtása" - írja a Portfolio birtokába került, rendkívül komor hangulatú levelében Evgeny Tankhilevich, az ISD Dunaferr cégvezetője. Az elbocsátás mértékéről nem szól, de az ismert, hogy az adminisztráció és a karbantartás területeket fogja érinteni.

Cikkünk megjelenése után a társaság közleményt adott ki, melyből kiderülnek a részletek: Kapcsolódó cikkünk 2019. 10. 30. Megszólalt a Dunaferr, megvannak az elbocsátás részletei Válságban az ipar, a Dunaferr sem menekülhet A Dunaferr cégvezetője a kollégáknak írt október 29-i levelében vázolja a társaság aktuális helyzetét és elmagyarázza a leépítés okát....

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés