Előfizetői tartalom

Kötelező biztosítás: 10 éves rekordok dőlnek, ők eddig a kedvenc biztosítók

Portfolio
Az elmúlt tíz évben rendre a 2009-es díjszint alatt maradtak az év végi, kampányos kötelező (kgfb) díjak. Idén ez már nem igaz, a napokban meghirdetett új tarifák szerint az átlagdíj meghaladja a 10 évvel ezelőtti szintet – hívta fel a figyelmet a Biztositas.HU. A CLB biztosítási alkusz első értékelése szerint a BKV-bérletesek lehetnek a novemberi kampány nyertesei, de azok is kaphatnak kedvezményt, akik nem napi ingázásra használják a kocsijukat. Pótdíjazza viszont némelyik biztosító egyebek között a gázüzemi járművek tulajdonosait és azokra a kocsikra is magasabb díjat szabnak ki, amelyeket több felnőtt közösen használ.

Az első napok statisztikái azt mutatják, hogy a piaci várakozásokkal egyező, kb. 15%-os díjemelkedéssel fognak találkozni azok az autósok, akiknek még mindig év végén van az évfordulójuk – állapította meg mindkét említett alkuszcég. Megvannak az első kedvenc biztosítók A Biztositas.HU statisztikái szerint a 29.200 Ft-os átlagdíj 14,5%-al magasabb a tavalyinál. Az...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés