Előfizetői tartalom

Klímaváltozás és energetika - Mit hoz a jövő?

Portfolio
Lezajlott a Portfolio tizedik alkalommal megrendezett energetikai konferenciája, az Energy Investment Forum. A konferencia fókuszában ezúttal a hazai gáz- és villamosenergia-ellátás küszöbön álló - részben a nemzetközi viszonyok változásából fakadó - alapvető átalakulása, illetve az energiaszektorban ezek hatására jelentkező leglényegesebb kihívások álltak. A nap folyamán előadást tartott többek között Dr. Kaderják Péter, energiaügyekért és klímapolitikáért felelős államtitkár, Ürge-Vorsatz Diána, az ENSZ Kormányközi Klímavédelmi Tantestületének Mérsékléssel foglalkozó Munkacsoportjának alelnöke és Varró László, a Nemzetközi Energia Ügynökség vezető közgazdásza.

2019. november 07. 17:28 Megosztás Mi lesz az erőművekkel? Az Energy Investment Forum utolsó panelbeszélgetésének résztvevői arról beszélgettek, hogy támogatások nélkül, tisztán piaci körülmények között is életképesek tudnak-e maradni az erőművek....

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés