Változatlan célár a Concorde-tól a Waberer’s-re

Portfolio
Változatlan, 1785 forintos célár mellett továbbra is vételre ajánlja a Waberer’s részvényeit a Concorde – derül ki a legfrissebb elemzéséből.

A harmadik negyedéves gyorsjelentés kiábrándító volt, negatív egyszeri tételek voltak az időszakban a transzformációs programmal kapcsolatos tanácsadási költségekkel összefüggésben. A menedzsment reményei ellenére a negyedik negyedévben még nem valószínű, hogy erős fellendülés jön, bár a decemberben életbe lépő Audi-szerződés támogathatja a negyedik negyedév eredményét.

A nemzetközi fuvarozás szegmens pozitív fordulata továbbra is várat magára, azonban a regionális kontrakt logisztika szegmens és a biztosító valamelyest kompenzálni tudta a fuvarozási szegmens szenvedését.

A nettó adósság mutató 5,4-re csökkent a második negyedéves 5,7-es értékről, habár a kovenáns még így is 3,5-ös szinten van meghatározva.

A vállalat vezérigazgatója optimista hangvételt ütött meg, és az elindított változtatások a következő negyedévekben már érzékelhetőek lesznek véleménye szerint.

A Concorde szerint továbbra is a regionális kontrakt logisztika és a biztosító részleg képvisel értéket a cégben.  

Címlapkép: Akos Stiller/Bloomberg via Getty Images

© 2024 Portfolio

Impresszum     Szerzői jogok     Jogi nyilatkozat     Médiaajánlat     Adatvédelem     ÁSZF