Előfizetői tartalom

Töretlen a növekedés a Masterplastnál

Portfolio
Kedvező iparági környezetben tevékenykedhetett a Masterplast a harmadik negyedévben. Az építőipar még mindig jól teljesít, bár a cég legnagyobb súlyú piacán, Magyarországon mérsékeltebb volt a növekedés. A cégcsoport kétszámjegyű növekedést könyvelt el mind a bevétel, mind az EBITDA szintjén az egy évvel korábbi szinthez képest, az adózott eredmény pedig 80 százalékkal ugrott meg a pénzügyi eredmény soron elért nyereségnek köszönhetően. Az első kilenc hónapot követően már túllépte az éves eredménycélját a vállalat és az év hátralévő részére is magas árbevétellel és erős gyártási kibocsátással számol a társaság.

A bevételek Kedvező iparági környezetben működhetett a Masterplast a harmadik negyedévben, kissé visszafogott, de jellemzően pozitív tendenciák látszódtak mind az új lakások piacán, mind a felújítási piacon – áll a vállalat gyorsjelentésében. A csoportszintű árbevétel 31,4 millió euró lett a július-szeptemberi negyedévben, ami 11 százalékos növekedés az egy évvel...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés