Előfizetői tartalom

Mercedes CLA-k a Mol Limo flottájában

Portfolio
A Mol Limo 10 darab új Mercedes-Benz CLA Coupé és 10 darab Mercedes-Benz CLA Shooting Brake modellel bővíti autóflottáját. A közösségi autószolgáltató használati zónája decembertől újabb budapesti városrésszel, a XI. kerületi Madárheggyel egészül ki, továbbá Kőbánya-Kispest bizonyos részein is bővül, és már meghaladja a 80 km2-t. A Mol Limo emeli az alkalmi felhasználók számára megszabott percdíjakat, az előfizetéses díjak változatlanok maradnak, így továbbra is már 59,-Ft-tól elérhető a Mol Limo szolgáltatása.

A karácsonyi vásárlási dömpingre időzítve a Mol autómegosztó szolgáltatása két, nagy csomagterű modellel bővíti a Mol Limo flottát, és ezentúl 10 Mercedes-Benz CLA Coupé és 10 Mercedes-Benz CLA Shooting Brake közül is választhatnak a felhasználók. Ezeket a magasabb kategóriájú autókat havidíjas konstrukcióban 119 forintért, míg alkalmi használóként percenként 129...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés