Előfizetői tartalom

Bruttó 940 ezer forintot is kereshet jövőre egy boltvezető az Aldinál

Portfolio
Emeli a béreket jövőre az Aldi Magyarország: 2020. január 1-jétől minden pozícióban az inflációt meghaladó emelést hajt végre az vállalat – derül ki a társaság frissen közzétett bértáblájából. A cég sávos rendszerben növekvő bérekkel díjazza a vállalatnál eltötlött időt, a tíz éve az Aldinak dolgozó boltvezetők akár bruttó 940 ezer forintot is kaphatnak havonta.

A magyarországi Aldi célja, hogy a kiskereskedelmi szektoron belül kiemelkedő bért fizessen, olyan bért, amely más iparágakkal szemben is versenyképes. A vállalat sávos rendszerben, például a bolti értékesítés és a logisztika területén összesen öt lépcsőben honorálja a munkatársak lojalitását. A sávos rendszer egyrészt kiszámíthatóvá teszi a munkavállalók karrierjét...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés