Előfizetői tartalom

Új cég a magyar tőzsdén - Elmondják, hogy mit terveznek

Új cég jön a magyar tőzsdére, az építőipari és mezőgazdasági gépek értékesítésével, szervizelésével foglalkozó DM-KER a BÉT XTend piacára vezeti be a részvényeit. A vállalatról, a tervekről és a kkv-k magyarországi tőzsdei lehetőségeiről beszélgettünk a cég egyik tulajdonosával, Bátor Ferenccel, stratégiai tanácsadójával, Vitkovics Péterrel és a BÉT kibocsátói akvizíciók igazgatóságának vezetőjével, Paulovits Mártonnal.

Tőzsdére készül a DM-KER, a BÉT Xtend piacára vezetné be a részvényeit. Hol tart most a folyamat? Bátor Ferenc: A tőzsdére lépésünk felé vezető folyamat a héten egy új szakaszához érkezik: sor kerül a jegyzésre és ha minden igaz, akkor a jövő év elején megkezdődhet a kereskedés a részvényekkel. Vitkovics Péter: A tőzsdei megjelenésre két lépésben kerül sor....

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés